Inspiracija

Frizure za ravnu kosu koje su u trendu

frizure za ravnu kosu

Na internetu postoji mnogo frizura za ravnu kosu. Mi smo danas zdvojili one najbolje, plus uključili nekoliko korisnih saveta o tome kako stilizovati ravnu kosu koristeći malo ili nimalo dodataka. Pronađite jednu ili dve trendi frizure za ravnu kosu koju i ti možeš poneti.

Ukoliko si u potrazi za novom frizurom i želiš da osvežiš svoj izgled izdvojili smo nekoliko modernih frizura koje će biti u trendu tokom svih sezona pred nama.

frizure za ravnu kosuPiksi frizura

Ako tražite kratku frizuru koja će odgovarati vašoj prirodno ravnoj kosi, razmislite o tome da se odlučite za pixie cut frizuru koju je imala Mia Farou u filmu „Rosemary’s Baby“. Ova frizura definitivno nikada neće izaći iz mode. Baš sa ovom frizurom nisu vam neophodni nikakvi dodatni detalji jer je ona sama po sebi veoma efektna.

Mixie frizura

Drugi predlog je atraktivna frizura koja podjednako pristaje i na ravnoj i na talasastoj kosi što je čini još savršenijom. Ukoliko volite retro stil ova frizura je idealna za vas. Umesto detalja u kosi, ponesite upečatljive naočare za sunce koje odgovaraju vašem obliku lica.

Bob do brade

Jedna varijanta bob frizure koja je favorit ove godine je frizura koja odiše jednostavnošću. Reč je o modernoj frizuri gde je ova tehnika šišanja idealna za one pripadnice lepšeg pola sa tanjom i ravnom kosom. Na vama je još samo da izaberete omiljenu nijansu kao poseban pečat. Naročito atraktivno izgleda platinasta nijansa na ovoj frizuri.

frizure za ravnu kosuLob sa šiškama

Možete razmisliti o dodavanju šiški na lob frizuru kako biste postojeću dužinu kose osvežili. Šiške možete stilizovati po želji. Eksperimentišite i menjajte stilove. Možete sa par ukosnica jednu stranu kose prebaciti iza uha, a ako ne volite detalje u kosi ponesite crveni ruž i zablistajte. 

Zavesa šiške

“Zavesa” šiške koji uokviruje lice se generalno smatra lakšim stilom za održavanje od drugih, jer ove šiške ne zahtevaju često skraćivanje. Odlučite se da li će one biti skroz ravne ili blago izvijene na stranu.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com