Ukoliko si u potrazi za novom frizurom i želiš da osvežiš svoj izgled izdvojili smo nekoliko modernih frizura koje će biti u trendu tokom svih sezona pred nama.

Piksi frizura

Ako tražite kratku frizuru koja će odgovarati vašoj prirodno ravnoj kosi, razmislite o tome da se odlučite za pixie cut frizuru koju je imala Mia Farou u filmu „Rosemary’s Baby“. Ova frizura definitivno nikada neće izaći iz mode.

Mixie frizura

Drugi predlog je atraktivna frizura koja podjednako pristaje i na ravnoj i na talasastoj kosi što je čini još savrženijom. Ukoliko volite retro stil ova frizura je idealna za vas.

Bob do brade

Jedna varijanta bob frizure koja je favorit ove godine je frizura koja odiše jednostavnošću. Reč je o modernoj frizuri gde je ova tehnika šišanja idealna za one pripadnice lepšeg pola sa tanjom i ravnom kosom. Na vama je još samo da izaberete omiljenu nijansu kao poseban pečat.

Lob sa šiškama

Možete razmisliti o dodavanju šiški na lob frizuru kako biste postojeću dužinu kose osvežili. Šiške možete stilizovati po želji. Eksperimentišite i menjajte stilove.

Zavesa šiške

„Zavesa“ šiške koji uokviruje lice se generalno smatra lakšim stilom za održavanje od drugih, jer ove šiške ne zahtevaju često skraćivanje. Odlučite se da li će one biti skroz ravne ili blago izvijene na stranu.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com