Trendovi

Presa za kosu koja pomera granice

steampod moon capsule presa za kosu

“Stilizuje do meseca i još više. Pomera granice, kao i vi.” – parola je nove prese za kosu koju će tvoja kosa voleti. Već smo vas upoznali sa čuvenim SteamPod parnim presama za kosu. Ovoga puta je reč o novoj limitiranoj presi L’Oreal Professionnel Paris pod nazivom Moon Capsule.

Šta je to što izdvaja ovu presu od drugih?

  • jedinstven alat
  • nova, efektna boja

Dizajn ove prese za kosu je neverovatan. Krase je veličanstvena beskrajno plava boja koja prati temu svemira. Metalik srebrna boja ističe naprednu tehnologiju i deo za pravljenje lokni. Svetlucavi detalji koji podsećaju na zvezdano noćno nebo su poseban pečat dizajna.

SteamPod Moon Capsule presa za kosu je jedan od najprestižnijih stajling uređaja za kosu do sada. Spaja jedinstvenu parnu tehnologiju koja omogućava neograničene mogućnosti stilova, oblikovanje po želji ili kovrdžanje svih tipova kose do 3 puta brže i uz do 95% manje oštećenja vlasi kose.

steampod moon capsule presa za kosu Luksuzan obavezan pribor za stilizovanje kose na putovanju kroz svemir. Kroz ovo limitirano izdanje SteamPod 4.0, L’Oréal Professionnel kreće na putovanje na Mesec u cilju kreiranja neograničenih stilova za svaki tip kose. Sa Moon Capsule limitiranim izdanjem, SteamPod 4.0 ima novu snažnu boju. Uz beskrajno plavu, metalik srebrnu i sjajnu, podseća na svemir i istraživanje Meseca.

Ovo futurističko izdanje predstavlja viziju brenda L’Oréal Professionnel, koja za cilj ima podršku ženama, kroz tehnologiju. Izdanje Moon Capsule stvoreno je sa idejom da u svemiru ne postoje granice za kreativnost. Svemir je neiskorišćen prostor u kome je sve moguće.

Ograničena izdanja futurističke futrole. Ova presa za kosu na bazi pare dolazi u zaštitnoj futroli inspirisano je svemirskim brodovima,sa logoom SteamPod, ističući njegov luksuz.

Ponovo otkrijte SteamPod 4.0, profesionalnu presu za stilizovanje svih tipova kose. Uz SteamPod, L’Oréal Professionnel je pružio novi način stilizovanja kose patentiranom tehnologijom suve pare za postizanje izgleda bez ograničenja, koji možete slobodno menjati.

Najnovija generacija, Steampod 4.0, naš je prvi sveobuhvatni, profesionalni uređaj za stilizovanje kose. Spaja jedinstvenu parnu L’Oréal Professionnel tehnologiju, neprekidan protok suve pare koju isporučuje posebna pumpa kako bi se osigurala konstantna brzina od 0,8 g suve pare u minuti, optimalna brzina za najbolje rezultate na kosi.

Kako se koristi presa?

  • Napunite ugrađeni rezervoar destilovanom vodom i podešavajte željenu temperaturu.
  • Koristite peglu za kosu u smeru strelica.
  • Koristite na suvoj kosi.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla