Trendovi

Letnji trend: Pletenice za svaku dužinu kose

pletenice za svaku dužinu kose

Pletenice su neizostavan trend tokom letnjih dana. Idealne su za beach look, lako se kombinuju uz svaki stil i mogu se napraviti na svakoj dužini kose. Omiljene su i mladama jer savršeno mogu stajati uz svaki tip venčanice. Danas ćemo sa vama podeliti one pletenice koje će dominirati ovog leta. U našem salonu možemo napraviti svaku od njih i tako učiniti vaš izgled posebnim. Imajte na umu da ako je vaša kosa kraća ili joj nedostaje volumen, možete uz pomoć nadogradnje postignuti željeni look. Vaše je samo da zamislite!

pletenice za kratku kosuPLETENICE ZA KRATKU KOSU

Kratka kosa je rezervisana za dame koje zrače sa puno samopouzdanja. Svaki profesionalac će vam reći da poput duge kose i kratka može da se stilizuje na različite načine i da bude podjednako zavodljiva. Pletenice na kratkoj kosi predstavljaju više od detalja, gotovo imaju moć da izmene ceo vaš stil i podare mu jednu novu dimenziju.

Ukoliko imate pixie frizuru, detalj u vidu pletenice ukrašen elegantnim šnalicama može biti odličan predlog za venčanje ili neku drugu svečanu priliku. Ukoliko spadate u one koji se ne plaše da eksperimetišu sa bojama, ovog leta na hair meniju će se ponovo naći koralne i srebrne nijanse, a nekoliko pletenica uz ovu kolorizaciju deluje božanstveno.

Bob sa pletenicama koje idu uz teme je zauvek u modi. Dok su duple pletenice odličan izbor za dane provedene pored mora. Koju vi birate?

pletenice za svaku dužinu kosePLETENICE ZA KOSU SREDNJE DUŽINE

Ukoliko vaša kosa ima pramenove ili balayage pletenice će delovati još lepše. Preklapanje nijansiranih pamenova uvek deluje sofisticirano i moćno.

Kosa srednje dužine nam pruža malo više mogućnosti za stilizovanje u odnosu na kratku kosu bar kada je reč o volumenu i bujnosti. Jedan od lookova koji svi vole je kombinacija balayage-a+ talasa+pletenice.

Zamislite – pletenica na temenu glave pokupljena u ravan rep ili punđu. Izbora je zaista mnogo, a ni sa jednim nećete pogrešti jer je leto idealno vreme za ovakve frizure i stilizacije.

pletenice za dugu kosuPLETENICE ZA DUGU KOSU

Naše omiljene! Dupla, holandska, francuska, riblja kost, afrička, slojevita, pletenica oko glave, pletenica sa maramom, … Koja je vama omiljena? Duga kosa je idealna za poigravanje sa pletenastim trendovima. Bilo da želite frizuru za venčanje, dnevnu varijantu ili tražite svoj beach summer look – sa pletenicama nećete pogrešiti. Veliki broj ovakvih frizura perfektno ide uz aksesoare poput marame ili letnjih šešira, tako da uz ovakav detalj dobijate odlično stilizovanu kosu.

U nastavku delimo nekoliko nama omiljenih #braids look-ova. Podelite i vi sa nama svoju inspiraciju. Vidimo se na Instagramu @paollahairstyle

Do neke nove teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija: pinterest.com