Konjski rep – nesumnjivo jedna od najpopularnijih i najraznovrsnijih frizura. U nastavku teksta slede inspirativni načini na koje ga možete stilizovati.

Visok konjski rep

Oduševljeni smo ovim visoko podugnutim atraktivnim konjskim repom koji je nosila Bijonse na jednoj od glamuroznih događaja na crvenom tepihu. Na veoma moderan način do elegantnog izgleda.

Niski bočni rep

Najbolji deo ovog „raščupanog“ izgleda je što najbolje izgleda na kosi drugog dana nakon pranja. Takođe, ukoliko ste svoju prirodno tamniju boju kose posvetleli pramenovima efekat je još jači. Biće vam potreban suvi šampon uz koji ćete stilizovati „nemirne“ pramenove.

Pletenica i rep

Frizuru sa kombinacijom pletenice i repa možemo jednostavno nazvati „rokerski šik“. Pletenica uklopljena uz raščupan rep pun volumena je frizura koja je privlačna ali i laka za stilizovanje. 

Bubble braid rep

Ovaj look je inspirisan frizurama sa modnih pisti, a neodoljivo podseća i na frizuru Diznijeve princeze Jasmin. Jedan od romantičnijih primera kako možete nositi rep naročito ako imate veoma dugu kosu.

The half-up pony

Polupodignut rep podjednako možete nositi bilo da imate talasastu ili ravnu kosu. Izaberite onaj način koji vi više volite. 

Sakriven rep

Na najlepši mogući način stilizovan rep da se postigne ženstveni izgled. Nakon što kosu pokupite u rep sa pramenom kose prekrijte gumicu za kosu. Ukoliko imate duge šiške stilizujte ih tako da budu podeljene na obe strane lica.

Rep od pletenice

Ukoliko volite boho stil ovo je frizura za vas. Vežite kosu visoko a zatim ispletite neobaveznu pletenicu celom dužinom kose.

Rep i kosa na razdeljak

Ako obično kosu delite na bočni razdeljak, predlažemo da svoj nisko vezan konjski rep stilizujete sa srednjim razdeljkom.

Kako vi stilizujete najčešće konjski rep?

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com