Inspiracija

Jednostavne frizure za svadbu

jednostavne frizure za svadbe i venčanja

Kada je reč o jednostavnim svadbenim frizurama, postoji mnogo stilova koje treba razmotriti (ovo važi i za mladu i za goste). Kako bismo vam pomogli da brzo izaberete frizuru za svadbu izdvojili smo neke od najinspirativnijih verzija frizura sa kojima nema greške.

Ovo su frizure koje vam neće puno oduzeti vremena, a podjednako su dobar izbor za venčanja bez obzira o kojem godišnjem dobu je reč.

Frizure za goste na venčanju i mlade

Kruna pletenica je idealna za venčanja. Potpuno je romantična i može da se stilizuje na razne načine bez obzira kakvu ćete šminku izabrati za ovaj dan. Ali umesto da idete na klasičnu verziju, predlažemo da probate riblju kost za moderan izgled gde će ostatak kose biti pušten. (slika 1)

Boho talasi gde je kosa puštena su nezgodni kada je u pitanju svadba jer su po prirodi ležerni. Ali jednostavnim vezanjem polovine kose prelazite dobijate nešto drugačiji izgled. (slika 2)

Ako idete na venčanje, uglađeni talasi su odličan izbor. Ukoliko sami pravite ovu frizuru naš savet je da uvek uvijajte kosu dalje od lica i pustite da se lokne „ohlade“ pre nego što ih naprskate lakom. Za glamurozniji izgled, nežno očešljajte lokne. (slika 3)

Jedna od atraktivnijih frizura koja je u trendu jeste ravna kosa koja je zalizana. Kosa koja je ravna i stilizovana na ovaj način daje elegantan izgled koji bi je odličan ukoliko oblačite nešto klasičnije odevne komade kao gost. (slika 4)

Šik niska punđa je definicija elegancije i lakoće. Ovo je brza i laka frizura koja je odlična za mlade koje ne nose veo i ukoliko je reč o letnjem venčanju. (slika 5)

Romantične jednostavne frizure za svadbu

Iako ne postoji savršen letnji stil, ovaj je prilično blizu toga. Ova frizura je odličan izbor za letnje venčanje. Izgleda posebno i skloniće kosu sa lica. (slika 1)

Kruna pletenica nikada ne prestaje da impresionira. Ne samo da će vam kosa biti podignuta i sklonjena, već će i izgledati kao boemska kraljica. Neka ona bude vaš izbor za svadbenu frizuru i bićete šik. (slika 2)

Ove duple vertikalne punđe su savršena mešavina klasičnog i savremenog. Dodajte ukosnice koje će učvrstiti obe punđe. (slika 3)

Ponekad jednostavan dodatak može poboljšati vašu frizuru. Ako ste ponosna vlasnica kovrdži jedan upeačatljiv rajf umesto vela će izgledati lepo (slika 4)

Kada ste u nedoumici, napravite šinjon. Izgleda atraktivnije od klasične punđe, zar ne? (slika 5)

Koja frizura je tvoj izbor?

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com