Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.

Isporučilac (Prodavac) je “Paolla Shop”, Beograd. Kupac robe je posetilac web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, plati pouzećem. Putem web shopa www.paolla.rs kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca.

Vlasnik web stranice je Paolla Hairstyle, Valjevo, sa sedištem u ulici Popučke bb (matični broj 63454877,  PIB 108441746).

Kontakt email je paollashop@gmail.com, kontakt telefon shopa je +381 66 288-7-888.

Cene su sa PDV-om.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Istaknute cene u web shopu važe isključivo za kupovinu putem interneta. Cene proizvoda koje vidite na našim stranicama su konačne. Paolla Shop maksimalno koristi sve svoje resurse da vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa tačnim nazivima specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

NARUČIVANJE 

Proizvodi se naručuju putem web shopa i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

PLAĆANJE 

Naručene proizvode s troškovima dostave po težini paketa, procenta od otkupa i transfera novca, Kupac će Prodavcu platiti pouzećem. Na sajtu su pored cena proizvoda isključivo prikazani troškovi dostave po težini paketa dok su ostali poštanski troškovi – procenat od otkupa i transfer novca (po cenovniku Post Express-a) navedeni i objašnjeni u tekstu koji sledi.

Sve cene proizvoda jasno su navedene na web stranici i uključuju poreze. Troškovi transporta paketa po težini su takođe jasno prikazani. Trošak ukupne poštarine može varirati u zavisnosti od ukupnog iznosa porudžbine. Za otkupne pošiljke, od primaoca se prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine, naplaćuje i poštarina za prenos otkupnog iznosa, koja se obračunava prema Cenovniku poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja.

DOSTAVA putem POST EXPRESS  kurirske službe

Uslovi dostave:

Naručena roba dostavlja se isključivo u Srbiji na unetu adresu u porudžbenici. Za porudžbine u Srbiji omogućeno je plaćanje prilikom dostave – pouzećem kuriru kada vam paket stigne na adresu. Prilikom kupovine na sajtu maksimalno se vodi računa o zaštiti privatnosti podataka kupca. Detaljnije pogledajte ovde. 

Proizvodi se šalju kurirskom službom Post Express prema njihovom cenovniku i uslovima koje možete pogledati OVDE.

Okvirni rok isporuke je do 5 radnih dana. Rok počinje od trenutka kad vam Paolla Shop pošalje na email potvrdu da je primio i poslao vašu porudžbinu. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Isporuka se smatra kompletiranom kada se pošiljka uruči primaocu na adresi navedenoj pri kupovini.

KONTROLA DOSTAVE

Odmah po isporuci pošiljke, kupac je dužan da pažljivo proveri:

– da li je ambalaža oštećena
– Kupac mora odmah obavestiti kurira ako postoji bilo kakva šteta na pakovanju ili na proizvodu. U slučaju oštećene pošiljke kupac mora kontaktirati Prodavca i dati pojedinosti do kraja radnog vremena do 17h putem emaila.

CENOVNIK I VREME ISPORUKE

Kurirska služba će u skladu sa svojim radnim vremenom isporučiti vašu pošiljku po sledećem principu:

Cenovnik troškova transporta za kurirsku službu POST EXPRES:

 • Za težinu paketa do 0,5kg, za isporuke do 19h, cena dostave je 150,00 din.
 • Za težinu paketa od 0,5kg do 2kg, za isporuke do 19h, cena dostave je 240,00 din.
 • Za težinu paketa od 2kg do 5kg, za isporuke do 19h, cena dostave je 300,00 din.
 • Za težinu paketa od 5kg do 10kg, za isporuke do 19h, cena dostave je 450,00 din.
 • Za težinu paketa od 10kg do 20kg, za isporuke do 19h, cena dostave je 630,00 din.
 • Za isporuke do 12h, dodaje se 1% na cenu dostave, a minimalno 20,00 din.

Cene su izražene sa PDV-om.

Za otkupne pošiljke, od primaoca se prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine, naplaćuje i poštarina za prenos otkupnog iznosa, koja se obračunava prema Cenovniku poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja.

BESPLATNA DOSTAVA 

Transport po težini paketa je besplatan za porudžbine preko 8000 din. Kada je porudžbina vrednosti preko 8000 din, Primalac ne plaća troškove transporta po težini paketa, već samo dodatne poštanske troškove – otkup, procenat od vrednosti paketa i transfer novca. 

Tačnije – Za otkupne pošiljke, od primaoca se prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine, naplaćuje i poštarina za prenos otkupnog iznosa, koja se obračunava prema Cenovniku poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja.

Obračun poštarine za prenos otkupnog iznosa se vrši drugačije u zavisnosti od vrste otkupnog dokumenta:

 1. Poštanskom uputnicom:
  • za iznos uplate do 1.000,00 dinara: 25,00 dinara,
  • za iznos uplate preko 1.000,00 dinara: 2,5% od iznosa uplate,
  • rukovanje poštanskom uputnicom: 27,00 dinara.
 2. Postnet uputnicom
  • za iznos uplate do 1.000,00 dinara: 25,00 dinara,
  • za iznos uplate preko 1.000,00 dinara: 2,5% od iznosa uplate,
  • rukovanje Postnet uputnicom sa isplatom na šalteru: 54,00 dinara.
 3. Nalogom za uplatu
  • za iznos uplate do 4.500,00 dinara: 45,00 dinara,
  • za iznos uplate preko 4.500,00 dinara do 100.000,00 dinara: 1% od iznosa uplate.

REKLAMACIJE

Svoje reklamacije možete poslati na email paollashop@gmail.com

Ukoliko primetite bilo koji drugi propust budite slobodni da nam se obratite kako bismo vam pomogli u rešavanju nastalog problema na email paollashop@gmail.com. Prijavite nastalu štetu i reklamaciju do kraja radnog vremena do 17h putem emaila na dan isporuke, jer u suprotnom nećemo moći da vam uvažimo reklamaciju.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime Paolla Shopa obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Paolla Shop-a (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Više o politici privatnosti pročitajte ovde.