4,690 din.

Luksuzni balzam koji kosu čini ponovo hidriranom i štiti je od izbleđivanja boje, dnevnih stresova i budućih oštećenja.

Opis

Luksuzni balzam koji kosu čini ponovo hidriranom i štiti je od izbleđivanja boje, dnevnih stresova i budućih oštećenja.

Ova formulacija vraća i ponovo uspostavlja ravnotežu hidratacije štiteći boju i poboljšavajući opšti izgled suve i lomljive kose.

Rezultat: jača, zdravija kosa koja izgleda mlađe.

BEZ: parabena, natrijum hlorida, parafina, glutena, DEA/TEA, ftalata, mineralnih soli, petrolata.

O Alterna brendu

Prirodni. Testirani. Profesionalni. To opisuje proizvode za kosu luksuznog brenda Alterna, zahvaljujući kojima se više ne morate odlučivati između profesionalnih, klinički testiranih ili proizvoda s prirodnim sastojcima. Sada možete imati sve na jednom mestu. Bez kompromisa.

Brend Alterna osnovan je 1997. Od tada promoviše novi pristup u nezi kose i svoju reputaciju temelji na rezultatima, a ne na obećanjima. Svi Alterna proizvodi su bez parabena, sulfata i drugih štetnih aditiva. U njihovim proizvodima se nalaze prvoklasni i retki prirodni sastojci poput luksuznog kavijara i bambusa.

U portfelju brenda Alterna možete odabrati idealne proizvode za negu kose. Bez obzira imate li neukrotivu kosu, kosu bez volumena ili suvu i oštećenu, šampon Alterna vas neće razočarati. Sadrži ekstrakt kavijara koji vraća vlagu unutar vlakna kose, dodajući im elastičnost te ostavlja kosu sjajnom. Jedinstveni patentirani kompleks AGE-CONTROL COMPLEX® pomaže u borbi protiv znakova starenja kose.

Dodatne informacije

Težina 0.301 kg