Paolla Shop prepoznaje važnost zaštite vaših ličnih informacija.

Paolla Shop prikuplja lične podatke od posetilaca sajta koji koriste naš online shop.

Paolla Shop ne deli vaše informacije sa trećim licima i koristi ih isključivo u svrhu realizacije online kupovine i marketinške svrhe – newsletter.

Paolla Shop ne prikuplja lične informacije od bilo koga ispod osamnaest godina starosti.

Ako ste mlađi od osamnaest godina, obavezno pitajte roditelje za dozvolu da koristite naš online shop.

Molimo vas da samostalno ne ostavljate nikakve lične podatke ukoliko ste mlađi od osamnaest godina.

Paolla Shop ne prodaje, ne iznajmljuje i ne otkriva imena naših klijenata, adrese, email adrese ili druge lične informacije bilo kome van Paolla Shopa, osim kurirskoj službi kojoj su ti podaci neophodni zarad realizacije online kupovine.

Pristupom i korišćenjem Paolla Shop sajta pristajete na naša prikupljanja, korišćenja i otkrivanja vaših informacija kao što je opisano ovde.

Paolla Shop zadržava pravo da povremeno menja svoju Politiku privatnosti. Savetujemo da je uvek pročitate da biste dobili ažurirane informacije kada koristite online prodavnicu.

Ako imate pitanja u vezi naše Politike privatnosti, molimo vas da pošaljete email na paollashop@gmail.com

U ime Paolla Shop-a obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Paolla Shop-a (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Sve izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su vam na raspolaganju u pogledu našeg korišćenja ličnih informacija za marketinške svrhe.