Paolla Hairstyle predstavlja mesto gde se spajaju ljubav prema nezi i stilizaciji kose, profesionalizam, kreativnost i kvalitetna usluga.

U našem salonu možete dobiti usluge šišanja najrazličitijim tehnikama. Naš cilj je da vam pre svega ponudimo kvalitetnu negu za vašu kosu, vrhunskim preparatima koji će joj omogućiti da bude zdrava i blistava, i da uz pomoć najboljih tehnika kolorizacije i stilizacije stvorimo vaš idealan look. 

Naš profesionalan tim vam je na raspolaganju za bilo koji stilski savet, potpuni makeover, ili samo malu ali kvalitetnu promenu u izgledu, pomoć u odabiru nove frizure kao i odgovarajuće nijanse.

2019. godine nagrađeni smo priznanjem za "Najbolju frizuru" na Belgrade Fashionu Week-u za modni performans "Beli dani". Projekat inspirisan nematerijalnim kulturnim nasleđem Srbije. Nagradu nam je dodelio magazin "Lepota i zdravlje".

Upoznajte naš kreativni tim:

Sa dobrom frizurom možete zavesti svet! Zablistajte punim sjajem!

Upoznajte Anelu i dopustite joj da na vas prenese svoju strast prema neodoljivim talasima. Možda je baš to vaša nova omiljena frizura.

Pružite vašoj kosi dobar tretman i kvalitetnu negu. U zavisnosti od vašeg tipa kose, Marina će vam preporučiti sve što je vašoj koji potrebno, i dati savete kako da je negujete i postignete najbolji rezultat.

Naša posvećenost je u službi vaše lepote.

Vreme je da zablistate i postanete najbolja verzija sebe.

Čekamo vas u našem beauty kutku.