Paolla Hairstyle predstavlja mesto gde se spajaju ljubav prema nezi i stilizaciji kose, profesionalizam, kreativnost i kvalitetna usluga.

U našem salonu možete dobiti usluge šišanja najrazličitijim tehnikama. Naš cilj je da vam pre svega ponudimo kvalitetnu negu za vašu kosu, vrhunskim preparatima koji će joj omogućiti da bude zdrava i blistava, i da uz pomoć najboljih tehnika kolorizacije i stilizacije stvorimo vaš idealan look. 

Naš profesionalan tim vam je na raspolaganju za bilo koji stilski savet, potpuni makeover, ili samo malu ali kvalitetnu promenu u izgledu, pomoć u odabiru nove frizure kao i odgovarajuće nijanse.

Naša posvećenost je u službi vaše lepote.

Vreme je da zablistate i postanete najbolja verzija sebe.

Čekamo vas u našem beauty kutku.

2019. godine nagrađeni smo priznanjem za „Najbolju frizuru“ na Belgrade Fashionu Week-u za modni performans „Beli dani“. Projekat inspirisan nematerijalnim kulturnim nasleđem Srbije. Nagradu nam je dodelio magazin „Lepota i zdravlje“.

Upoznajte naš kreativni tim:

Jelena

Frizer i vlasnica salona
Sa dobrom frizurom možete zavesti svet! Zablistajte punim sjajem!

Marija

Frizer
Savršena slikanja po kosi – Balayage? Šišanje? Talasi? Kratka, duga, svetla, tamna?Marija će vam nepogrešivo pomoći u odabiru nove frizure i colora.

Anela

Frizer
Upoznajte Anelu i dopustite joj da na vas prenese svoju strast prema neodoljivim talasima. Možda je baš to vaša nova omiljena frizura.

Marko

Frizer
U našem salonu svaki balayage izgleda neprekosloveno. Markova veština je dokaz da balayage može perfektno stajati svakoj od nas.

Sara

Frizer
Vrhunska koloracija uz istovremenu negu? Moguće je! Ako je frizer stručan bojenje kose biće vaše najlepše iskustvo.

Marina

Frizer
Pružite vašoj kosi dobar tretman i kvalitetnu negu. U zavisnosti od vašeg tipa kose, Marina će vam preporučiti sve što je vašoj koji potrebno, i dati savete kako da je negujete i postignete najbolji rezultat.

Kristina

Frizer
Kristinine kratke frizure možete prepoznati po celom gradu. Kratko ošišana kosa zahteva dosta pažnje, ipak, ako je savršeno ošišana može se lako i stilizovati. Budite drugačiji – budite svoji.